Chain scrape

Sorkka- ja utarehygienia ovat perusta terveille ja tuottaville lypsylehmille. Se on myös tärkeä vaatimus robottilypsylle, jotta taataan häiriötön ja hygieninen lypsy sekä sujuva kierto. Lannanpoistorobotti on erinomainen lannanpoistolaite ritiläpohjaisissa navetoissa, joissa se pystyy puhdistamaan myös parsirivien väliset alueet. Uudessa Pellon Manuro lannanpoistorobotissa on monipuoliset anturit reitillä pysymisen varmistamiseksi. Puhdistusreitit ovat perinteisiin opetusajoihin verrattuna helpompi ja huomattavasti nopeampi suunnitella tietokoneella suoraan pohjapiirustuksen päälle.

Katso myös ruokintaan liittyvät tuotteet verkkokaupastamme

Siirry verkkokauppaan

Pellon Manuro on uuden sukupolven mobiilisti käytettävä, itsenäinen lannanpoistorobotti. Sen toimintaperiaate on innovatiivinen – ohjaus perustuu korkean teknologian antureihin ja ennakoivaan ohjelmistoon, yhdistettynä tarkoin harkittuun muotoiluun ja painoon.

Navigointi toimii reittisuunnitelman mukaisesti pääosin reunapintojen avulla siten, että robotin sijainti tarkistetaan älykkäästi ajon aikana rakennuksessa olemassa olevien kulmien ym. avulla. Ritilöihin tai muihin pintoihin ei asenneta mitään tunnistimia tai muita irtoavia osia.

Esteiden tunnistus robotin etuosan puskurin avulla
Esteiden väistäminen ja paluu suunnitellulle reitille
Keskeytyneen reitin käynnistys esteen poistuttua tai muun virhetilanteen jälkeen

Lataa esite

Reittisuunnittelu tietokoneella

Uudet reitit luodaan käyttäjäystävällisesti tietokoneeseen asennetulla graafisella käyttöliittymällä. Reitin muutokset ja ajoaikataulut voidaan tehdä nopeasti vain muutamalla hiiren klikkauksella. Reittien ohjelmointi ja muutos ei edellytä robotin perässä kävelyä.

Reittien manuaalinen säätö ja parametrit (liikenopeus, äänimerkki ym)
Suunniteltujen reittien simulointi ennen niiden ajamista
Useilla erilaisilla puhdistusreiteillä oikea-aikainen ja tarpeenmukainen puhdistus

Lisätiedot

Liikenopeus  0,2-18 m / min
Ajojärjestelmä: 2 sähkömoottoria
Sähköjärjestelmä:  24 volttia (60 Ah)
Työleveys:  1100 mm
Paino:  450 kg
Älypuhelinsovellus:  perusasetusten säätö, käsiajo
Äärimitat: pituus x leveys x korkeus: 1100x1200x400 mm

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto-pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

RUOKINTA Katso kaikki naudanruokinnan tuotteemme

Contact us

"Required" indicates required fields

Name*Required
I give permission for my information to be used*
Pellon Group can use my information to market products and services. You can cancel your permission any time by contacting us at pellon@pellon.fi
Hidden