Etusivu|Nauta|Furnishing|Accessories for stanchion barns

Accessories for stanchion barns

Pellon parsinavetan kalusteet

Pellon Groupilla on vankka kokemus kestävien ja toimivien navettakalusteiden valmistuksesta. Kuumasinkittyjä Pellon kalusteita on valmistettu jo 1960-luvulta alkaen.

Pellon Groupilla käytössä olevalla Lloyd’s Register Quality Assurance laatujärjestelmällä varmistetaan laatu tuotannon jokaisessa vaiheessa, suunnittelusta tuotteen toimitukseen asiakkaalle.

Pellon parsinavetan kalusteiden suunnittelussa ja valmistuksessa otetaan navetta tuotantotilana ja työympäristönä kokonaisvaltaisesti huomioon. Lähtökohtina hyvän kalusteen suunnittelussa ovat mm. eläinystävällisyys ja kalusteen toimivuus käyttäjän kannalta.

Kalusteiden valmistamiseen käytettävät korkealuokkaiset raaka-aineet, ammattitaitoinen henkilökunta ja ajanmukaiset koneet varmistavat toimivat ja pitkäikäiset Pellon kalusteet.
Pellon kalustevalikoimasta löytyy kaikki parsinavetassa tarvittavat kalusteet, kiinnittimet ja juottolaitteet. Pellon tuotantolinja mahdollistaa myös vakiomitoista poikkeavat mitta tilaustyöt.

Jos olet remontoimassa vanhaa parsinavettaa, kysy alueesi myyjältä myös vanhoja parsimalleja.

Lataa Asennusohje

Katso myös ruokintaan liittyvät tuotteet verkkokaupastamme

Siirry verkkokauppaan

Pellon Niskatukiparsi

Pellon Niskatukiparsia valmistetaan sekä 2″ ja 1½” putkista.

Niskaputki toimii vesijohtona, johon juomakuppien alastuloputket yhdistetään satulaliittimellä. Eläinten kytkentä parteen ristikytkyimellä.

Niskatukiparsien säätö

Lehmän lapojen korkeudelta portaattomasti säädettävä Niskatuki.

Pellon ristikytkimet

Nylonhihnasta valmistetut Pellon ristikytkimet ovat kestäviä ja äänettömiä.

Pellon mulliparsi

Pellon mulliparrella on pitkä ja kunniakas historia. Yhä edelleen se on hyvin käyttökelpoinen parsinavetan saneerauskohteissa nuorkarjan parreksi.

Mulliparren alasulku säästää rehua ja antaa syöntirauhan eläimelle.

Niskaputken korkeutta voi säätää portaattomasti eläinten koon mukaan. Parren leveyden voi valita valuvaiheessa 750-1000 mm:n väliltä.

Eläimet kiinnitetään parteen nailonkytkyimillä, joille on kiinnityslenkit pystypaaluissa. Parren erottajana käytetään U-erottajaa.

Niskaputkiparsi pikalukolla

  • Uusi parsimalli, joka antaa lehmälle enemmän liiketilaa
  • Mahdollistaa rivikohtaisen vapautuksen laidun-kaudella
  • Valukiinnitteinen malli
  • Pystypaaluun kiinnitettävä erottaja mahdollistaa erottajan ja niskaputken säädöt jättäen lattian avoimeksi parsimattokäyttöä ajatellen.
  • Pikalukitus ominaisuus vakiona
  • Juomavarusteet joko yhdelle tai tuplakupille.

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto-pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

RUOKINTA Katso kaikki naudanruokinnan tuotteemme

Contact us

"Required" indicates required fields

Name*Required
I give permission for my information to be used*
Pellon Group can use my information to market products and services. You can cancel your permission any time by contacting us at pellon@pellon.fi
Hidden