Välj en sida

FÖREGÅNGARE INOM UPPFÖDNING

Pellon FEEDLINE e-Pro automatiska utfodringssystem för nötdjur förbättrar djurens välbefinnande och lönsamheten för gården.

Stolt att vara en del av den finländska livsmedelskedjan och exportteknologin.

Aktuella produkter inom nötekonomi.

Aktuella produkter inom grisekonomi.

G-Pro2

Marknadernas exaktaste styrsystem för utfodring.

Pellon G-Pro2 fungerar självständigt utan datortillämpningar eller nätförbindelser. Alla utfodringsuppgifter och inställningar finns kvar även efter elavbrott.

Systemets funktion eller ibruktagning kräver inte datorer, utan alla inställningar kan matas in direkt från bildskärmen.

 

Pellon Feedline återställde tron på automatutfodring

Pellon Feedline återställde tron på automatutfodring

Efter sina erfarenheter av den första bandutfodraren beslöt sig mjölkproducenten Jorma Rahikkala för att byta system. När automatutfodringen som baserar sig på bandutfodrare visade sig vara det vettigaste utfodringsalternativet i lösdriftstallet som byggdes ut i fjol, återvände tron på automatutfodringen: han stannade för Pellon Feedline-...

”Jag blev övertygad om att Feedline var ett driftsäkert system och vågade skaffa det."

Jorma Rahikkala - Rahikkalas gård

Nyheter

Pellon Group – med och utvecklat jordbruksföretag i över 55 år.

Pellon Group Oy är ett finländskt företag som tillverkar och säljer teknologi och teknologiska tjänster till djurgårdar. Vårt huvudkontor finns i Ylihärmä och vi har dotterbolag i Sverige, Tyskland och Polen. Vi exporterar en allt större andel av vår produktion i hemlandet huvudsakligen till Mellaneuropa, Skandinavien och Kina.

Vi testar dagligen våra produkter i hård internationell konkurrens. I hemlandet har vi betjänat djurgårdar ända från 1966. Förbundet för finländskt arbete har beviljat produkter som säljs under Pellon varumärket Nyckelflaggan-märket.

Vi vill delta i att skapa den inhemska mattallriken också i fortsättningen därför utvecklar vi hela tiden våra produkter och tjänster så att de motsvarar framtida behov på gårdarna. Utöver Pellon-produkter är vi återförsäljare av kända internationella varumärken såsom Hanskamp, JOZ, Kraiburg, Nedap, SAC och Urban.

Kontakt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Namn*Obligatoriskt
Jag tillåter att mina uppgifter används*
Pellon Group får använda mina uppgifter till marknadsföring av produkter och tjänster. Du kan ångra ditt samtycke när som helst genom meddelande till e-postadressen: pellon@pellon.fi
Hidden