Välj en sida

Urban MilkShuttle – drickutfodringsvagn för kalvar

Urban MilkShuttle har konstruerats speciellt för att tillreda och föra mjölk till kalvar. Drycken delas ut till enskilda kalvar eller hela gruppen enkelt, snabbt och exakt.

Urban MilkShuttle kan utrustas med dragmotor men tack vare de stora hjulen är dragmotorn inte nödvändig.

Se mera information i broschyren. (på engelska)

Ladda ner broschyr

Extremt liten vändradie

De stora hjulen och avståndet mellan hjulen gör att Urban MilkShuttle inte kan stjälpa omkull och samtidigt är svängradien mycket liten.

Blandare är lämplig för både färskmjölk och dryck som tillretts av pulver. Den är bra för färsk mjölk men också tillräckligt effektiv för att blanda pulvret och vattnet till en dryck av jämn kvalitet.

MS 100 och större storlekar kan utrustas med element som värmer drycken varvid temperaturen i drycken blir optimal. En tidsinställd blandningsfunktion ser till att drycken inte blir bränd under uppvärmningen.

Genom att installera två värmeelement kan man till och med fördubbla uppvärmningshastigheten. Dessutom finns portioneringspumpar för Urban MilkShuttle. Mängden som pumpen portionerar ut på en gång kan programmeras efter behov.

Automation hjälper till att utfodra djuren

Automation hjälper till att utfodra djuren

Automation hjälper till att utfodra djuren Toholampiborna Tiina och Ilpo Wennström byggde ut sin ladugård rejält under den gångna sommaren.

"genom att precisera utfodringen och automatisera foderutdelningen blir gårdens produktivitet bättre och husbondfolkets arbetsbörda mindre."

-Ilpo Wennström

Hur kan vi hjälpa

Ta kontakt så kan vi diskutera mera om individuellt skräddarsydda lösningar på era behov. Vi hjälper gärna.

Ring oss

06-4837 555

Lämna kontakt-begäran

Kontakta experten i ditt område

Kontakt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Namn*Obligatoriskt
Jag tillåter att mina uppgifter används*
Pellon Group får använda mina uppgifter till marknadsföring av produkter och tjänster. Du kan ångra ditt samtycke när som helst genom meddelande till e-postadressen: pellon@pellon.fi
Hidden