Välj en sida

Service dejour 2.-3.7. kl 9.00-18.00 Stefan West tel. 0400-860 785 

Start avgift 80€
Etusivu|Sika|Avvänjningsavdelning

Avvänjningsavdelning

Lättskött tillväxtmiljö för grisar

Att bygga avvänjningsavdelningen av Pellon inredningar är en snabb och långvarig lösning som passar alla utrymmen. Boxväggarna kan monteras av både plastplankor och väggelement.

Båda materialen kan kombineras. Genom att bygga av plastplankor kan avvänjngsavdelningarna placeras i olika utrymmen med många olika lösningar. Plankornas hårda och hala material är enkelt att rengöra och tål fukt och slitage. Monteringsdelarna som tillverkats av rostfritt stål ökar livslängden. Staketelementens rör är varmgalvaniserade för att hålla. Tack vare materialet och formgivningen är rörstaketen långvariga och lättskötta alternativ till alla utrymmen. 

 

Se inredning i vår nätbutik

Gå till nätbutiken

Utfodringen i avvänjningsavdelningen kan ordnas antingen med Pellon blötutfodrings- eller torrutfodringsautomater.

Boxens totalhöjd är 75 cm. Galler och andra tilläggsutrustningar är av rostfritt stål.  Höjden på taket kan justeras efter grisarnas storlek eller lyftas upp.

Svinhusutbyggnaden var en lönsam investering

Svinhusutbyggnaden var en lönsam investering

Under dessa tider med lågkonjunkturspriser för griskött är en svinhusutbyggnad ett tecken på ovanlig stark tro på framtiden. Eftersom inredningen till svinhuset skaffades av den inhemska tillverkaren Pellon Group var köpet viktigt också betraktat ur en samhällsekonomisk synvinkel. Christer Strorfors från Malax klagar inte. ”Vi...

Hur kan vi hjälpa

Ta kontakt så kan vi diskutera mera om individuellt skräddarsydda lösningar på era behov. Vi hjälper gärna.

Ring oss

06-4837 555

Lämna kontakt-begäran

Kontakta experten i ditt område

Kontakt

Namn*Obligatoriskt
Jag tillåter att mina uppgifter används*
Pellon Group får använda mina uppgifter till marknadsföring av produkter och tjänster. Du kan ångra ditt samtycke när som helst genom meddelande till e-postadressen: pellon@pellon.fi
Hidden