Valitse sivu
Etusivu|Sika|Vieroitusosasto

Vieroitusosasto

Helppohoitoinen kasvuympäristö porsaille

Vieroitusosaston rakentaminen Pellon kalusteista on nopea ja pitkäikäinen ratkaisu, joka sopii kaikkiin tiloihin. Karsinoiden aidat voidaan koota, sekä muovilankusta, että puikkoaitaelementeistä.
Molempia materiaaleja voidaan myös yhdistää. Muovilankuista rakentamalla saadaan vieroitusosastot sijoitettua eri tiloihin monin ratkaisuin. Lankkujen kova ja liukas materiaali on helppo puhdistaa ja se kestää kosteutta ja kulutusta. Pitkäikäisyyttä lisäävät myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut asennusosat. Puikkoaitaelementtien paalut ovat kuumasinkityt kestämään. Materiaalin ja muotoilun ansiosta puikkoaidat ovat pitkäikäinen ja helppohoitoinen vaihtoehto kaikkiin tiloihin.

 

Katso kalusteet verkkokaupastamme

Siirry verkkokauppaan

Vieroitusosaston ruokinta voidaan järjestää joko Pellon liemi-, tai kuivaruokinta-automaateilla.

Karsinan kokonaiskorkeus 75 cm. Näkösäleikkö ja muut lisävarusteet on ruostumattomasta teräksestä. Katoksen korkeuden voi säätää porsaiden koon mukaan tai nostaa ylös.

Sikalalaajennus oli kannattava investointi

Sikalalaajennus oli kannattava investointi

Sikalalaajennus on näillä sianlihan lamahinnoilla harvinaista tulevaisuuteen uskomista.  Asiasta tulee vielä kansantaloudellisesti merkittävämpi kun sikalakalusteet hommattiin Pellon Groupilta, kotimaiselta valmistajalta. Christer Strorfors Maalahdesta ei valita. ”Hyvin pärjätään.”  1000 emakkoa tuottaa 25000 porsasta ja 5000 lihasikaa myyntiin, loput kasvavat omaan siitokseen emakoiksi.

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto- pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Annan luvan tietojeni käyttöön *
Pellon Group saa käyttää tietojani tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä sposti. pellon@pellon.fi
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.