Valitse sivu
Etusivu|Nauta|Vasikanjuotto|Urban Alma Pro

Urban Alma Pro vasikanjuottoautomaatti – stressitöntä vasikanjuottoa

Urbanille on ominaista sen erittäin kompakti rakenne ja joustavuus käytössä. Hieno muotoilu, laadukas työ sekä ruostumattoman teräksen käyttö muodostavat perustan pitkälle käyttöiälle.

Ruostumattoman teräksen käyttö on erityisen kannattavaa automaatin rungon osissa. Nämä osat sijaitsevat laitteen alaosissa ja altistuvat kosteudelle ja korroosiolle.

 

Lisätietoja esitteestä

Lataa esite

Alma Pro L lampaille

Lataa esite

Jäännösmaitomäärän mittaus ja sekoitusyksikön lämmitin vakiona

Kaikki Urban juottoautomaatit mittaavat tarkasti jäännösjuoman määrän. Hoitaja voi välittömästi nähdä kuinka paljon maitoa vasikka on jättänyt juomatta. Joissain kilpailijoiden järjestelmissä mitataan vain kerta-annosten tarkkuudella (0,5 litraa). Lisäksi sekoitusastiaan jäänyt juoma pidetään halutun lämpöisenä kierrätyksen ja sekoituksen avulla. Urban ei tarjoa kylmää juomaa seuraavalle vasikalle.

Urban Alma Pro oppii tuntemaan vasikat

Jokaisella vasikalla on yksilöllinen juontinopeus. Urban juottoautomaatti kirjaa ja tallentaa yksilöllisesti vasikoiden juomatavat. Laite hälyttää kun vasikan juomatavassa on poikkeama mikä ylittää tai alittaa ko. vasikan oletusarvot. Tämä auttaa merkittävästi vähentämään väärien hälytysten määrää.

Tuttiyksikkö sijaitsee tuttiasemalla. Tutti pysyy puhtaana pidempään, muotoilun ja helpon puhdistettavuuden ansiosta.

Tuttiautomatiikka on hyödyllinen lisävaruste

Vasikan juoton jälkeen tutti kääntyy suoja-asentoon ja kääntyy juoma-asentoon vasta kun seuraava juomaoikeuden omaava vasikka saapuu tuttiasemalle. Mitä hyötyä tästä on? Vasikat eivät viivy turhaan juottoasemalla. Lisäksi tutti pestään pesuohjelmien aikana (emäksinen / hapan). Tutin pesu jokaisen vasikan jälkeen, myös ulkopuolelta, on saatavilla lisävarusteena.

Automaattinen pesuohjelma vakiona

Kaikki maitojuoman kanssa kosketuksessa olevat osat pestään kiertopesuohjelmalla. Pesuohjelmien lukumäärän ja ajankohdan voit valita. Pesuaineina käytetään emäksistä ja hapanta pesunestettä.

Tunnistaminen

eMerkki – Urban juottoautomaatit käyttävät eläinten tunnistuksessa virallista elektronista eu-korvamerkkiä.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Urban Alma Pro HygieneSet

HygieneSet UV-C Urban Alma Prolle koostuu UV-C-yksiköstä tutissa ja juottokoneen vedenlämmittimessä.

 

Lisätietoja esitteestä

Lataa esite

Kokemuksia vasikanjuotosta

Savon Vasikalla hankittiin Pellon Groupilta vuonna 2016 Urban Alma Pro vasikanjuottolaitteisto. Videolla Savon Vasikan kokemuksia vasikanjuotosta Urbanilla.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.
Juottoautomaatti antaa aikaa keskittyä vasikoiden hoitoon

Juottoautomaatti antaa aikaa keskittyä vasikoiden hoitoon

Kun alajärveläisen Puolivälin maitotilan navettaa laajennettiin, oli uusi vasikoiden juottoautomaatti itsestään selvä hankinta.

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto- pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Annan luvan tietojeni käyttöön *
Pellon Group saa käyttää tietojani tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä sposti. pellon@pellon.fi
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.