Valitse sivu
Etusivu|Nauta|Lannanpoisto|Vaijeriraappa Ydre ritilän alle

Ydre vaijeriraappa ritilän alle

Ritilän alle on saatavilla kahta mallia raappakelkkoja. Pakko‐ohjatulla siipimekanismilla varustettu maalattu malli sopii kapeisiin ja lyhyisiin kouruihin.

Järeä sinkitty malli sopii pitkille ja leveille kouruille.

Pihattoihin, joissa poikkikuilu ei ole päässä, on saatavana ympäri kääntyvällä siipilevyllä varustettu malli. Tämä malli hakee lannan kourun päästä ja pudottaa sen poikkikuiluun kääntäen samalla siipilevyn toisinpäin.

Lisätietoja lannanpoisto- esitteestämme

Lataa esite

Vetoyksikkö

Raapan toiminta perustuu sähkömoottorin pyörittämään vetorumpuun, johon vaijeri kelautuu raapan liikkuessa. Vetokoneistoissa on kestävä kuumasinkitty teräsrunko ja 0,55 kW sähkömoottori. Vetorummun halkaisija on 200 mm.

Vetokoneisto Ydre soveltuu alle 60 m pitkille lantakäytäville. Työliikkeen suunta vaihtuu ja esteentunnistus toimii viiksirajakytkimellä vetokuormituksen kasvuun perustuen.

Vetokoneistot kiinnitetään joko betoniseinään tai omilla RHS jaloilla lattiaan. Vetokoneistot on mahdollista varustaa vaijerin kestoikää pidentävällä vaijerinohjaimella, joka ohjaa vaijerin tasaisesti vetorummulle.

Vetokoneessa voidaan käyttää 10 mm:n ruostumatonta vaijeria tai 10mm:n erikoisköyttä, jolla on lähes sama murtolujuus kuin vaijerilla ja erittäin pieni venymä.

Ohjauskeskus

Ydre vaijeriraapassa on kellokäynnistys mekaanisella ajastimella ja käsiajomahdollisuus. Esteentunnistus perustuu mekaaniseen rajakytkimeen, jonka aktivoituessa raappa peruuttaa muutaman sekunnin ja yrittää uudelleen.

Taittopyörät

Taittopyöriä on kahta mallia vaijerin kulkureitistä riippuen (pystymalli ylös nostoon ja vaakamalli sivulle kääntöön).

Taittopyörän runko on kestävää kuumasinkittyä terästä ja taittopyörä kulutusta kestävää muovia voideltavalla liukulaakerilla. Taittopyörä kiinnitetään betoniin ankkuripulteilla.

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto- pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Annan luvan tietojeni käyttöön *
Pellon Group saa käyttää tietojani tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä sposti. pellon@pellon.fi
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.