Valitse sivu
Etusivu|Nauta|Ruokinta|JOZ Moov Pro 2.0

Rehuntyöntäjä JOZ Moov Pro 2.0

JOZ Moov 2.0 on täysin automaattinen rehuntyöntörobotti, joka sopii mihin tahansa navettaan. Moov 2.0 työntää rehun eläinten ulottuville ajastetusti ja mahdollistaa maittavan rehun saannin jatkuvasti oikealla etäisyydellä etuaidasta.

Perusominaisuudet

Moov 2.0 on JOZ:n uusin rehuntyöntörobotti. Se kulkee ruokintapöydällä täysin automaattisesti ja työntää rehun eläinten ulottuville 24/7, jotta karjasi saisi aina maittavaa karkearehua. Tämä estää sorkka ja iho-ongelmia, koska lehmien ei enää tarvitse kurkotella syödäkseen maittavaa rehua.

Rehuntyöntörobotista on suuri apu päivän aikana, mutta se työskentelee myös yöllä, kun sinä nautit hyvistä yöunista. Kaikki tämä varmistaa suuremman rehunsaannin ja paremman maitotuotoksen.

Saatavilla on 3 mallia:

  • Vakiomalli
  • Malli siirtorummun nostotoiminnolla
  • Malli, jossa siirtorummun nostotoiminto ja sähköisen oven avaustoiminto

Lisätietoja esitteestä

Lataa esite

Toiminta

Moov 2.0 aloittaa työnsä aina latausasemalta. Latausasema voidaan sijoittaa joko eläinhalliin tai esim. rehustamoon. Voit ohjelmoida ja säätää rehuntyöntörobotin reitit itse. Tämän avulla voit asettaa rajoittamattoman määrän reittejä eri eläinryhmille.

Robotti käyttää transponderiteknologiaa määrittääkseen sijaintinsa. Transponderit porataan lattiaan ja ne ovat siististi piilossa, eivätkä muodosta estettä muille navetan toiminnoille.

Moov 2.0:n sileä ruostumattomasta teräksestä valmistettu rumpu pyörii äänettömästi sähkömoottorin avulla. Robotille on ominaista sen kestävyys, paino, älykäs ajotekniikka ja tapa käsitellä epätasaiset rehumäärät etuaidan vieressä.

Robotin siirtorummun suunnan voi ohjelmoida vakiona vasemmalle ja oikealle, joten se voi palata takaisin samaa reittiä ruokintapöydällä. Kahteen suuntaan pyörivä rumpu helpottaa reittien suunnittelua ja mahdollistaa monipuoliset reitit.

Moov 2.0 sopii myös suuriin navetoihin, koska se liikkuu parhaimmillaan 12 m/min nopeudella. Robotin kaksi pyörää toimivat omilla moottoreilla taloudellisten kartiohammasvaihteistolla. Erikoisprofiili renkaissa maksimoi vetopidon. Robotin edessä on suuri nivelpyörä.

R

Lisää syöntiä

R

Lisää tuotosta

R

Maittavaa rehua oikealla syöntietäisyydellä

R

Säästää työaikaa

R

Puhdas ruokintapöytä

Nostotoiminto ja oven avaus

Korkoerot reitillä eivät ole ongelma. Moov 2.0 voidaan varustaa rummun nostotoiminnolla. Sen avulla robotti nostaa helmaansa 70 mm:n korkeudelle, jolloin se pääsee ylittämään lattian epätasaiset kohdat helposti. Tämä myös pitää rummun puhtaana ja takaa hyvän hygienian robotille. Helman nostaminen helpottaa myös luiskien nousua ja laskemista. Jopa 15 %:n kaltevuus reitillä on mahdollista.

Jos robotin täytyy ajaa ovista, se voidaan varustaa sähköisten ovien avaustoiminnolla, jolloin robotti pääsee sisään tai siirtymään rakennuksesta toiseen.

Esteentunnistus

Jos reitillä on kiinteä este kuten työkone, robotti pysähtyy törmätessään siihen. Este tunnistetaan kannessa olevan anturin avulla.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Ajoajat

Kaikkia eläinryhmiä ei ruokita yhtä paljon, joten rehun työntöajat voivat vaihdella ryhmittäin. Moov 2.0 -ohjelmiston avulla voit määrittää aikataulut kaikenlaisiin tilanteisiin.

JOZ-hallintajärjestelmä (JMS)

Moov 2.0 liitetään navetassa olevaan J-Link Pro:n, joka on yhteydessä JOZ-hallintajärjestelmään. Moov 2.0:aa voidaan valvoa etänä sekä käyttäjän että jälleenmyyjän ja JOZ:n toimesta 24/7. JMS on todella helppokäyttöinen ja parantaa palvelun laatua. Voit saada ohjelmistopäivitykset automaattisesti haluttaessa. Lisäksi voit muuttaa reittiaikataulua tai säätää muita reittiasetuksia JMS:n kautta.

Saat tekstiviestin tai sähköpostin, jos robotti ei ole suorittanut reittiä, jos akun jännite on alhainen tai jos tarvitaan huoltoa.

Tekniset tiedot

Moov 2.0  
Paino 680 kg
Korkeus 1013 mm
Rummun halkaisija 1140 mm
Rummun materiaali Ruostumaton teräs
Liikenopeus 12 m / min
Suunnistus Transpondereiden avulla
Rummun pyörimissuunta oikea ja vasen
Esteen tunnistus Kyllä
J-Touch käsiohjain Kyllä
J-Link etäohjaus Kyllä
Lisävarusteet Helman nostotoiminto 70 mm, sähköoven avaustoiminto

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto- pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Annan luvan tietojeni käyttöön *
Pellon Group saa käyttää tietojani tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä sposti. pellon@pellon.fi
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.