Valitse sivu
Etusivu|Nauta|Lannanpoisto|Vaijeriraappa Prinzing ritilän alle

Vaijeriraappa Prinzing ritilän alle

Ritilän alle on saatavilla kahta mallia raappakelkkoja riippuen poikkikuilun sijainnista (rakennuksen päässä tai välillä).

Poikkikuilun ollessa päässä, raappakelkan siipilevyt on asennettu siten, että lanta liikkuu vaan yhteen suuntaan poikkikuilua kohti. Mikäli poikkikuilu on muualla kuin päässä, niin siipilevy on asennettu siten, että se vaihtaa työsuuntaa kuilun kohdalla ja hakee lannan molemmista päistä.

Raappakelkassa on aina kaksi siipilevyä, jolloin lanta saadaan haettua lantakourun päästä ja vietyä aivan poikkikuilun reunaan saakka.

Lue lisää esitteestä

Lataa esite

Vetoyksikkö

Raapan toiminta perustuu sähkömoottorin pyörittämään vetorumpuun, johon vaijeri kelautuu raapan liikkuessa. Vetokoneistoissa on kestävä kuumasinkitty teräsrunko ja 0,55 kW tai 0,75 kW sähkömoottori. Vetorummun halkaisija on moottorikoosta riippuen joko 200 mm (0,55kW) tai 250 mm (0,75 kw).

Vetokoneisto Prinzing soveltuu moottorin koosta riippuen alle 60 m tai alle 100 m pitkille lantakäytäville. Työliikkeen suunta vaihtuu ja esteentunnistus toimii moottorin kuormituksen kasvuun perustuen.

Vetokoneistot kiinnitetään joko betoniseinään tai omilla RHS jaloilla lattiaan. Vetokoneistot on mahdollista varustaa vaijerin kestoikää pidentävällä vaijerinohjaimella, joka ohjaa vaijerin tasaisesti vetorummulle.

Ohjauskeskus

Prinzing vaijeriraappaan on saatavilla kaksi keskusvaihtoehtoa – Basic ja Comfort. Molemmissa on kellokäynnistys digitaalisella ajastimella, käsiajomahdollisuus ja pakkasvahti. Pakkasvahdin aktivoituessa raappa ohittaa kellokäytön ja raappa liikkuu joko jatkuvasti tai sykäyksittäin muutaman metrin kerrallaan paikalleen jäätymisen estämiseksi. Esteentunnistus perustuu moottorin kuormituksen mittaukseen, jonka aktivoituessa raappa peruuttaa muutaman sekunnin ja yrittää uudelleen. Comfort mallissa on lisäksi mahdollisuus määrittää mihin kohtaan raappasiivet ajetaan työliikkeen jälkeen ja asettaa poikkikuilun lähestymistoiminto, jonka aikana raappa lähestyy käytävän päätyä nykäyksittäin ja antaa eläimille enempi aikaa siirtyä pois raapan edestä.

Taittopyörät

Taittopyöriä on kahta mallia vaijerin kulkureitistä riippuen (pystymalli ylös nostoon ja vaakamalli sivulle kääntöön).

Taittopyörän runko on kestävää kuumasinkittyä terästä ja taittopyörä kulutusta kestävää muovia voideltavalla liukulaakerilla. Taittopyörä kiinnitetään betoniin ankkuripulteilla.

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto- pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Annan luvan tietojeni käyttöön *
Pellon Group saa käyttää tietojani tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä sposti. pellon@pellon.fi
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.