Valitse sivu
Etusivu|Nauta|Lannanpoisto|Vaijeriraappa Ydre avokouruun

Ydre vaijeriraapat kumimattokäytäville

Käytävämatolla varustetuille avokouruille on saatavana kolmentyyppisiä raappasiipiä –reunasiivekkeillä tai ns. suoralla siivellä sekä siipimalli lantakäytävälle, jossa poikkikuilu on muualla kuin rakennuksen päässä.

Suora siipi sopii pihattoihin, joiden käytäväpituus on pienempi kuin 60m. Reunasiivekemallia suositellaan yli 60m pitkille käytäville, joissa poikkikuilu on vain toisessa päässä. Reunasiivekemallia voidaan käyttää myös kylmäpihatoissa, joissa lanta on kuivempaa.

Kumimattosiivet on varustettu säädettävällä ja vaihdettavalla muovilistalla, jolloin käytävä puhdistuu todella hyvin.

Avokourun siivet vaativat aina lantakäytävän pohjaan ohjainuran, joko U-teräspalkilla tai virtsanerotuselementillä. Kaikki avokourun siivet niveltyvät keskeltä, jolloin lantakäytävän kallistuksella ei ole merkitystä raapan toimintaan.

Lisätietoja lannanpoistoesitteestämme

Lataa esite

Ydre vaijeriraappa betonikäytävälle

Betonikäytävälle on saatavana kolmentyyppisiä raappasiipiä –reunasiivekkeillä tai ns. suoralla siivellä sekä siipimalli lantakäytäville, jossa poikkikuilu ei ole rakennuksen päässä.

Suora siipi sopii pihattoihin, joiden käytäväpituus on pienempi kuin 60m.

Reunasiivekemallia suositellaan yli 60m pitkille käytäville, joissa poikkikuilu on vain toisessa päässä. Reunasiivekemallia voidaan käyttää myös kylmäpihatoissa, joissa lanta on kuivempaa.

Avokourun siivet vaativat aina lantakäytävän pohjaan ohjainuran, joko U‐teräspalkilla tai virtsanerotuselementillä. Kaikki avokourun siivet niveltyvät keskeltä, jolloin lantakäytävän kallistuksella ei ole merkitystä raapan toimintaan.

Vetoyksikkö

Raapan toiminta perustuu sähkömoottorin pyörittämään vetorumpuun, johon vaijeri kelautuu raapan liikkuessa. Vetokoneistoissa on kestävä kuumasinkitty teräsrunko ja 0,55 kW sähkömoottori. Vetorummun halkaisija on 200 mm.

Vetokoneisto Ydre soveltuu alle 60 m pitkille lantakäytäville. Työliikkeen suunta vaihtuu ja esteentunnistus toimii viiksirajakytkimellä vetokuormituksen kasvuun perustuen.

Vetokoneistot kiinnitetään joko betoniseinään tai omilla RHS jaloilla lattiaan. Vetokoneistot on mahdollista varustaa vaijerin kestoikää pidentävällä vaijerinohjaimella, joka ohjaa vaijerin tasaisesti vetorummulle.

Vetokoneessa voidaan käyttää 10 mm:n ruostumatonta vaijeria tai 10mm:n erikoisköyttä, jolla on lähes sama murtolujuus kuin vaijerilla ja erittäin pieni venymä.

Ohjauskeskus

Ydre vaijeriraapassa on kellokäynnistys mekaanisella ajastimella ja käsiajomahdollisuus. Esteentunnistus perustuu mekaaniseen rajakytkimeen, jonka aktivoituessa raappa peruuttaa muutaman sekunnin ja yrittää uudelleen.

Taittopyörät

Taittopyöriä on kahta mallia vaijerin kulkureitistä riippuen (pystymalli ylös nostoon ja vaakamalli sivulle kääntöön).

Taittopyörän runko on kestävää kuumasinkittyä terästä ja taittopyörä kulutusta kestävää muovia voideltavalla liukulaakerilla. Taittopyörä kiinnitetään betoniin ankkuripulteilla.

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto- pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Annan luvan tietojeni käyttöön *
Pellon Group saa käyttää tietojani tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä sposti. pellon@pellon.fi
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.