Valitse sivu
Etusivu|Nauta|Lannanpoisto|Hydrauliraappa

Hydrauliraappa Push Master 8000

Ennemmin Paskervilleri -tuotenimellä tunnettuun Push Master 8000-lantapuristimeen on saatavilla tiivismäntäominaisuus, jolla voidaan siirtää lietteenä käsiteltävä lanta poikittaiskuilusta lietealtaaseen.
Tiivismäntäpuristin varmistaa myös kiinteämmän lannan siirtymisen altaaseen, joka on hyvin usein ongelmana pumppauksella toimivissa järjestelmissä. Poikittaiskuilu on myös puristimen käytön jälkeen tyhjä, jolloin hajuhaitat vähenevät.
Tiivismäntäpuristimeen sisältyy muunnoskappale PVC -putkelle, jolla saadaan toteutettua myös kulman muutos ylös-alas- tai sivusuunnassa, jolloin lietealtaan ei tarvitse sijaita suoraan poikkikuilun päässä.
Lyhyissä ritilän alla olevissa lantakouruissa voidaan käyttää kahdella tai useammalla siipipalkilla toimivaa raappajärjestelmää. Raappapalkit on hitsattu kiinteästi toisiinsa ja niiden välissä olevat raappasiivet tuovat lannan kourun päästä kohti poikkikuilua. Palkiston takapäässä on kiilamaiset päätysiivet, jotka hakevat lannan kourun päästä asti.

Lisätietoja lannanpoistoesitteestämme

Lataa esite

Hydrauliraappa Push Master 4000

Push Master 4000 lantapuristimessa puristinputki sijaitsee lantakourulinjan jatkeena. Lanta puristetaan lantalaatalle suoraan lantakourun päästä, eikä erillistä poikittaista lantapuristinta tarvita lainkaan. Push Master single voidaan asentaa navettojen ja sikaloiden lisäksi myös hevostalleihin.

Autohydro-koneikko

Kaikki Pellon lantapuristimet varustetaan Autohydro-venttiilillä, joka kompensoi painehävikkiä. Paine voidaan säätää helppokäyttöisellä käsisäätimellä portaattomasti 0-180 bar. Koneikon melutaso on suunnanvaihdossakin alhainen.
Koneikko on varustettu vakiona öljyn pinta- ja lämpötilavahdilla. Koneikko pysähtyy, jos öljyn määrä laskee alle alarajan tai mikäli lämpötila nousee liikaa.

Sylinterit ja hydrauliputket

Pellon Group valmistaa itse hydraulisylinterit lantapuristimiin. Tuotteen tasalaatuisuus varmistetaan robottihitsauksella. Sylinterivarsissa on kaksoiskromaustakin kestävämpi KROMAKS pinnoite.

Ohjauskeskus

Lantapuristin voidaan asettaa käynnistymään automaattisesti kelloautomatiikalla varustetulla ohjauskaapilla.
Mikäli käytössä on Manure Master vaijeriraappajärjestelmä, jonka jatkoksi on asennettu Push Master Multi niin tälloin Push Masteria voidaan ohjata Manure Masterin tietokoneella, eikä erillistä ohjauskeskusta tälloin tarvita.

Kuinka voimme auttaa

Otathan yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksilöllisesti räätälöidystä ratkaisusta teidän tarpeisiinne. Autamme mielellämme.

Soita meille

06-4837 555

Jätä yhteydenotto- pyyntö

Ole yhteydessä alueesi asiantuntijaan

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Uutiskirje ilmestyy 4-6 x vuodessa.
Annan luvan tietojeni käyttöön *
Pellon Group saa käyttää tietojani tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Voit peruuttaa suostumuksesi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä sposti. pellon@pellon.fi
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.