Välj en sida

Service dejour 2.-3.7. kl 9.00-18.00 Stefan West tel. 0400-860 785 

Start avgift 80€
Etusivu|Nauta|Utgödsling och gödselhantering|Ydre vajerskrapa under galler

Ydre vajerskrapa under galler

För montering under galler finns två modeller av skrapkälkar. Målad modell utrustad med tvångsstyrd vingmekanism passar i smala och korta rännor.

En robust förzinkad modell som passar i långa och breda rännor.

För lösdriftsladugårdar där den tvärgående rännan inte är i änden finns en modell utrustad med en vingplåt som svänger runt. Den här modellen hämtar gödseln från änden av rännan och fäller den i den tvärgående rännan genom att samtidigt vända vingplåten andra vägen.

Se mera information i broschyren (på finska)

Ladda ner broschyr

Drivenhet

Skrapan fungerar med elmotor som rullar vajern på trumman när skrapan rör sig. Drivmaskinen har hållbar varmgalvaniserad stålstomme och 0,55 kW:s elmotor. Dragtrummans diameter är 200 mm.

Ydre dragmaskinen är lämplig för under 60 meter långa gödselgångar. Riktningen på arbetsrörelsen byts och hinderdetektorn fungerar med gränslägesbrytare efter hur mycket dragbelastningen växer.

Dragmaskinerna fästs antingen i betongvägg eller i golvet stående på egna RHS-ben. Dragmaskinerna kan utrustas med vajerstyrdon som förlänger vajerns livslängd och styr vajern jämnt på dragtrumman.

I dragmaskinen kan användas 10 mm:s rostfri vajer eller 10 mm:s specialrep med nästan samma brotthållfasthet som vajern och mycket liten uttänjning.

Manövercentral

Ydre vajerskrapan är tidsstyrd med mekanisk timer och möjlighet till manuell drift. Hinderdetektorn fungerar med mekanisk gränslägesbrytare som aktiveras när skrapan backar några sekunder och försöker på nytt.

Brytskivor

Brytskivor finns i två olika modeller beroende på var linan går (vertikal modell för lyft upp och horisontell modell för vändning).

Brytskivans stomme är av hållbart varmgalvaniserat stål och brytskivan är av slitstark plast med glidlager som kan smörjas. Brytskivan fästs i betong med ankarbultar. 

Hur kan vi hjälpa

Ta kontakt så kan vi diskutera mera om individuellt skräddarsydda lösningar på era behov. Vi hjälper gärna.

Ring oss

06-4837 555

Lämna kontakt-begäran

Kontakta experten i ditt område

Kontakt

Namn*Obligatoriskt
Jag tillåter att mina uppgifter används*
Pellon Group får använda mina uppgifter till marknadsföring av produkter och tjänster. Du kan ångra ditt samtycke när som helst genom meddelande till e-postadressen: pellon@pellon.fi
Hidden