Välj en sida
Etusivu|Om oss

Pellon koncernen

Pellon koncernen erbjuder helhetslösningar för mjölkproduktion, gris- och nötköttproduktion. Lösningarna förbättrar gårdens lönsamhet och djurens välbefinnande.

Pellon koncernen har 60 år av nordisk industrihistoria bakom sig. Under den här tiden har Pellon Group uppnått en plats bland de ledande företagen inom branschen. Pellon Group är teknologiledare inom sin bransch. Det här är resultatet av ett långvarigt och kontinuerlig samarbete med ett stort antal universitet och forskningscentraler. Samarbetet har lett till en produktgrupp som erbjuder smidiga helhetslösningar som utgår från varje kunds individuella behov.

Pellon Group har ett stort urval av produkter av vilka största delen grundar sig på egen produktutveckling och tillverkning, men som innehåller också produkter som bygger på specialkunnande och tillverkning av samarbetspartners som hör till de bästa inom sina branscher. Med ett omfattande, modulärt urval kan Pellon Group leverera långt automatiserade helheter i alla storlekar för ladugårdar och svingårdar.

Till Pellon Groups strategi hör att sätta sig in i kunders ambitioner och leverera teknologi och lösningar som passar bäst för just deras syften. Som pionjärföretag inom produktionsautomation med stort urval och förmåga att tillsammans med kunden planera produktionslösningar som bäst lämpar sig för kundens ändamål kan Pellon Group låta kundens ambitioner avgöra slutresultatet.

Pellon Group är jordbrukarens samarbetspartner för vilken väl utförda leveransprojekt, god service och dess tillgänglighet samt utvecklandet av produktionen tillsammans med kunden är en hederssak. Egen garanti för verksamhetens kvalitet ger kvalitetssystemet som certifierats enligt Lloyd’s ISO 9001:2000.

Kontakt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Namn*Obligatoriskt
Jag tillåter att mina uppgifter används*
Pellon Group får använda mina uppgifter till marknadsföring av produkter och tjänster. Du kan ångra ditt samtycke när som helst genom meddelande till e-postadressen: pellon@pellon.fi
Hidden